Mainosten toteutusta koskevat säännöt

Käytäntöjen mukaiset erityisluonteiset mainosten toteutustavat

AdSensen mainoskoodin toiminnan tai kohdistuksen muuttaminen on yleisesti kiellettyä. Julkaisijat saavat kuitenkin käyttää ohjelmia, joilla käyttäjät voivat sulkea mainosyksikön kenttää klikkaamalla.

Esimerkkejä kielletyistä muutoksista:

• aiheeseen liittymättömien piilossa tai näkyvissä olevien avainsanojen lisääminen mainosten kohdistamisen muuttamiseksi
  • IFRAME-kehysten käyttäminen avainsanojen yhteydessä mainosten sisällön tai kielen muuttamiseksi.