Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Riktlinjer för annonsimplementering

Öppna annonserna i ett nytt fönster

I allmänhet tillåter vi inte att annonser öppnas i nya fönster. Men inom några få marknader, t.ex. i Kina, har vi emellertid märkt att detta är det förväntade uppträdandet under internet-användning och att det därför ger en mer konsekvent, intuitiv användarupplevelse.

Med hänsyn till vikten av användarupplevelse har vi aktiverat Google-annonser att öppnas i nya fönster på de platser där detta är det förväntade uppträdandet. Denna funktion aktiveras beroende på användarens IP-adress och är inte ett alternativ som du kan välja i ditt AdSense-konto.

Vi vill också be dig om att inte ändra AdSense annonskod eller ändra resultatet av att klicka på en annons på din webbplats, då ett sådant beteende strider mot vår programpolicy.