Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Retningslinjer for annonseimplementering

Åpning av annonsene i et nytt vindu

Normalt tillater ikke retningslinjene våre at Google-annonser åpnes i et nytt vindu. I enkelte markeder, deriblant Kina, har vi imidlertid sett at det å åpne annonser i et nytt vindu samsvarer bedre med forventet Internett-oppførsel, og gir en mer konsekvent, intuitiv brukeropplevelse.

Med tanke på hvor viktig brukeropplevelsen er, har vi gjort det mulig å åpne Google-annonser i nye vinduer på steder der dette er forventet nettleseroppførsel. Denne funksjonaliteten avgjøres av brukerens IP, og er ikke et alternativ du kan velge for AdSense-kontoen.

Vi må også be deg om å ikke endre AdSense-annonsekoden eller endre resultatet av klikk på en annonse på nettstedet ditt fordi slik adferd bryter med programretningslinjene våre.