Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Richtlijnen voor advertentie-implementatie

De advertenties in een nieuw venster openen

In het algemeen is het ons beleid het openen van Google-advertenties in een nieuw venster niet toe te staan. Maar in enkele landen, waaronder China, hebben we gemerkt dat het openen van advertenties in een nieuw venster beter overeenkomt met het verwachte gedrag van websites en een meer consistente, intuïtieve gebruikerservaring oplevert.

Omdat we de gebruikerservaring belangrijk vinden, staan we toe dat Google-advertenties in een nieuw venster worden geopend in locaties waar dat het verwachte browsegedrag is. Deze functionaliteit wordt bepaald door het IP-adres van de gebruiker. Het is geen optie die u kunt instellen in uw AdSense-account.

Tevens verzoeken we u de advertentiecode van AdSense of het resultaat niet te wijzigen en niet op een advertentie op uw website te klikken, aangezien deze handelingen in strijd zijn met ons programmabeleid.