Mainosten toteutusta koskevat säännöt

Mainosten avaaminen uudessa ikkunassa

Yleensä emme salli Google-mainosten avaamista uudessa ikkunassa. Joillakin markkinoilla, kuten Kiinassa, olemme huomanneet, että mainosten avaaminen uudessa ikkunassa soveltuu paremmin odotettuun Internet-käyttäytymiseen ja antaa johdonmukaisemman ja intuitiivisemman käyttäjäkokemuksen.

Käyttäjäkokemus on meille tärkeää, joten Google-mainosten avaaminen uudessa ikkunassa on mahdollista sellaisissa paikoissa, joissa tällainen selaustapa on tyypillistä. Toiminto määrittyy käyttäjän IP-osoitteen mukaan, eikä sitä voi valita itse AdSense-tilillä.

Pyydämme myös, että et muokkaa AdSense-mainoskoodia tai muuta sivustossasi olevan mainoksen klikkauksen tulosta, sillä tällainen käytös rikkoo ohjelmasääntöjämme.