Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Directrius d'implementació d'anuncis

Modificacions del codi d'anunci d'AdSense

Algunes modificacions del codi d'AdSense no es permeten. Obteniu informació sobre les modificacions del codi d'anunci acceptables i sobre què cal evitar en implementar-lo.

Les polítiques del programa no permeten cap modificació del codi d'AdSense que millori artificialment el rendiment dels anuncis o perjudiqui les conversions dels anunciants. Al compte d'editor teniu diferents opcions per generar el codi d'anunci. Esperem que us permetin crear una disposició d'anunci que s'adapti al vostre lloc web. En general, us recomanem que copieu i enganxeu el codi d'anunci. En alguns casos, però, entenem que les modificacions són fonamentals per oferir una experiència d'usuari coherent.

Tècniques que cal evitar

A continuació, us indiquem algunes tècniques que cal evitar:

• Amagar els blocs d'anuncis en qualsevol moment (per exemple, amb display:none), tret que implementeu un bloc d'anuncis responsius.
  • Implementar el codi d'anunci d'AdSense de tal manera que cobreixi contingut o en àrees en què el contingut cobreixi els anuncis.
  • Col·locar blocs d'anuncis en un lloc web per a mòbils o de disseny responsiu de tal manera que el contingut i els anuncis se superposin.
  • Manipular la segmentació d'anuncis mitjançant paraules clau amagades, iframes o qualsevol altre mètode.
  • Distribuir anuncis en correus electrònics o programari.
  • Manipular la publicació o la presentació d'un anunci per captar una atenció injustificada (per exemple, anuncis que llisquen per la pantalla o els que s'amplien i es redueixen).
  • Activar un clic a l'anunci durant les accions d'arrossegar que faci l'usuari en una pàgina web per a mòbils.

Modificacions acceptables

Aquí teniu algunes modificacions acceptables:

Disseny responsiu

El nou codi d'anunci asíncron us permet definir la mida d'un anunci mitjançant CSS, i opcionalment amb consultes multimèdia, per ajustar-lo al vostre lloc web responsiu. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar blocs d'anuncis responsius.

Proves A/B

Els experiments d'AdSense us permeten comparar el rendiment de diferents configuracions de tipus d'anunci o d'estil d'anunci de text per als blocs d'anuncis. Els experiments us ajuden a prendre decisions fonamentades sobre com podeu configurar els blocs d'anuncis i us poden ajudar també a incrementar els guanys. Obteniu més informació sobre els experiments.

Si necessiteu tenir més control sobre les proves A/B, consulteu els fragments de codi següents:

• Codi d'anunci síncron:
    <script type="text/javascript">
    var random_number = Math.random();
    google_ad_client = "ca-publisher-id";
    google_ad_width = 728;
    google_ad_height = 90;

if (random_number < .5){
    google_ad_slot = "1234567890";
    } else {
    google_ad_slot = "2345678901";
    }

</script>
    <script type="text/javascript"
    src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
    </script>
  • Codi d'anunci asíncron:
    <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-publisher-id" crossorigin="anonymous"></script>
    <ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
    data-ad-client="ca-publisher-id">
    </ins>
    <script>
    if (Math.random() < .5) {
    mySlotId = '1234567890';
    } else {
    mySlotId = '2345678901';
    }
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
    params: { google_ad_slot: mySlotId }
    });
    </script>
Definir canals personalitzats de manera dinàmica
  • Codi d'anunci síncron:
    <script type="text/javascript">
    var channel_condition = object.booleanMethod();
    google_ad_client = "ca-publisher-id";
    google_ad_slot = "1234567890";
    google_ad_width = 728;
    google_ad_height = 90;
    if (channel_condition){
    google_ad_channel = "123457789";
    } else {
    google_ad_channel = "263477489";
    }

</script>
    <script type="text/javascript"
    src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
    </script>
  • Codi d'anunci asíncron:
    <script async src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/adsbygoogle.js?client=ca-publisher-id" crossorigin="anonymous"">
    <ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
    data-ad-client="ca-publisher-id"
    data-ad-slot="1234567890">
    </ins>
    <script>
    channel_condition = object.booleanMethod();
    if (channel_condition) {
    my_google_ad_channel = '123457789';
    }
    else {
    my_google_ad_channel = '263477489';
    }
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
    params: { google_ad_channel: my_google_ad_channel}
    });
    </script>
Minimització de l'etiqueta d'anunci
  • Codi d'anunci síncron:
    <script type="text/javascript">
    google_ad_client = "ca-publisher-id";
    google_ad_slot = "1234567890";
    google_ad_width = 728;google_ad_height = 90;
    </script>
    <script type="text/javascript"
    src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
    </script>
  • Codi d'anunci asíncron:
    <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-publisher-id" crossorigin="anonymous""></script>
    <ins class="adsbygoogle"
    style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
    data-ad-client="ca-publisher-id"
    data-ad-slot="1234567890"></ins>
    <script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});</script>

Per obtenir informació sobre quines modificacions teniu permís per fer al codi d'AdSense per a cerques, consulteu les polítiques d'AdSense per a cerques.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.