Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Merkevaresikkerhet

Slik slår du på annonsevurderingssenteret

Følg fremgangsmåten nedenfor for å slå på annonsevurderingssenteret:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Merkevaresikkerhet.
  3. Klikk på produktet ditt. Klikk for eksempel på Innhold hvis det er AdSense for innhold-annonser.
  4. Klikk på Annonsevurderingssenter.
  5. Klikk på Aktivér.

Nå er annonsevurderingssenteret slått på. Du kan begynne å gjennomgå annonser om en times tid.

Merk: I starten ser du bare annonsene som er vist på nettstedet etter at annonsevurderingssenteret ble slått på. I løpet av de neste dagene vises det flere annonser du kan gjennomgå.