Bränditurvallisuus

Ad Review Centerin käyttöönotto

Näin voit ottaa Ad Review Centerin käyttöön:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Bränditurvallisuus.
  3. Klikkaa tuotettasi. Valitse esimerkiksi Sisältö AdSense for Content ‑mainoksille.
  4. Valitse Ad Review Center.
  5. Valitse Ota käyttöön.

Ad Review Center on nyt otettu käyttöön. Voit aloittaa mainosten tarkistamisen noin tunnin kuluttua.

Huom. Näet aluksi vain mainokset, jotka ovat näkyneet sivustollasi Ad Review Centerin käyttöönoton jälkeen. Seuraavan parin päivän aikana näkyviin tulee lisää tarkistettavia mainoksia.