Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brandsikkerhed

Aktivér Center for annoncegennemgang

Sådan aktiverer du Center for annoncegennemgang:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Brandsikkerhed.
  3. Klik på dit produkt. Hvis der f.eks. er tale om AdSense til indhold-annoncer, skal du klikke på Indhold.
  4. Klik på Center for annoncegennemgang.
  5. Klik på Aktivér.

Center for annoncegennemgang er nu aktiveret. Du kan begynde at gennemgå annoncer om en times tid.

Bemærk! I første omgang ser du kun de annoncer, der er blevet vist på dit website, siden du aktiverede Center for annoncegennemgang. I løbet af de næste par dage vises flere annoncer, som du skal gennemgå.