Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Varumärkesintegritet

Granska en annons i detaljvyn

Du kan klicka på en annons i Center för annonsgranskning för att se en detaljvy över annonsen. I detaljvyn kan du se en förhandsgranskning av annonsen i full storlek och information som dess storlek, typ, måladress, Google Ads-konto osv.

Det här kan du göra i detaljvyn

Informationssidan i centret för annonsgranskning i AdSense-gränssnittet, som beskrivs i texten nedan
  1. Blockera en annons

Om du inte gillar annonsen du tittar på kan du blockera den genom att klicka på Blockera annons Blockera. Härifrån har du även åtkomst till följande åtgärder:

• Blockera och rapportera annonsen för överträdelse av en eller flera Google Ads-policyer: Klicka på Mer följt av Blockera och rapportera annons.
    • Hitta liknande annonser: Klicka på Mer följt av Hitta liknande annonser efter och välj ett alternativ.
    • Märka annonsen som granskad: Klicka på Mer följt av Märk som granskad.
    • Kopiera annonsens webbadress: Klicka på Mer följt av Kopiera webbadress för att dela annonsen.
  2. Visa eller dölja annonsinformation

Klicka på pilen för att visa eller dölja annonsinformation som metadata, mätvärden, annonsörsinformation och annonskategorier.

3. Se metadata

Klicka på Metadata om du vill se information som annonstyp, annonsstorlek, filstorlek, måladress och annat. Håll muspekaren över metadata för att komma åt följande åtgärder:

Du kan även hitta ytterligare metadataavsnitt som du kan utöka för att få mer information om annonsen:

• Blockera en annonsörs webbadress: Håll muspekaren över den synliga webbadressen eller måladressen och klicka på Blockera webbadress.
    • Se alla annonsörens webbadresser som du har blockerat: Klicka på Mer följt av Visa alla blockerade webbadresser bredvid den synliga webbadressen eller måladressen.

Sidan Annonsörsadresser under Blockeringskontroller öppnas. Läs mer om hur du blockerar annonsörers webbadresser.

• Rapportera felaktig metadata: Håll muspekaren över den felaktiga informationen och klicka på Mer följt av Flagga som felaktig.

Du kan även hitta ytterligare metadataavsnitt som du kan utöka för att få mer information om annonsen:

• Mätvärden: Resultatrelaterad information, som exponeringar.
      • Diagrammet över exponeringar visas hur många exponeringar per dag som en annons har fått under de senaste 30 dagarna. Här kan du se om en annons har visats nyligen eller har slutat visas helt. Tänk på att en annons som inte har visats nyligen fortfarande kan visas igen (om den inte har blockerats). Ju längre tid som har gått sedan den visades sist, desto mindre sannolikt är det att den visas igen.
      • Klickfrekvens (CTR) är den procentandel av exponeringarna som ledde till ett klick. Det här diagrammet ger en inblick i resultatet för en annons men kanske inte är den slutgiltiga siffran som syns i rapporterna.
    • Annonsör: Information om det Google Ads-konto som äger annonsen.

Om du vill blockera alla annonser från Google Ads-kontot klickar du på Blockera konto.

Alla annonser från detta Google Ads-konto blockeras hädanefter. Detta gäller alla inriktningstyper (innehållsinriktning, intressebaserad inriktning och placeringsinriktning).

Obs! Tänk på att när du blockerar annonser från ett Google Ads-konto kan det leda till lägre intäkter.
    • Video: Videorelaterad information som varaktighet, bildfrekvens, bitar per sekund osv. Observera att det här avsnittet endast visas för videoannonser.
    • Ljud: Ljudrelaterad information som kodek, sampling, bithastighet osv. Observera att det här avsnittet endast visas för ljudannonser.
    • Kategorier: Information om de annonskategorier som annonsen tillhör. Läs mer om hur du blockerar allmänna annonskategorier i AdSense.
  4. Se relaterade annonser

Klicka på Relaterade annonser om du vill se liknande annonser som du kanske vill blockera. Ett urval av relaterade annonser visas som standard, men du kan klicka på Visa alla för att se alla relaterade annonser.