Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brandsikkerhed

Gennemgå en annonce i den detaljerede visning

Du kan klikke på en annonce i Center for annoncegennemgang for at åbne en detaljeret visning af den pågældende annonce. I den detaljerede visning kan du se en forhåndsvisning af annoncen i fuld størrelse og forskellige oplysninger om annoncen, f.eks. dens størrelse, type, destinationswebadresse, Google Ads-konto osv.

Dette kan du gøre i den detaljerede visning

Infosiden i Center for annoncegennemgang i AdSense-grænsefladen, som er beskrevet nedenfor
  1. Bloker en annonce

Hvis du ikke kan lide den annonce, du ser, kan du klikke på Bloker annonce Bloker for at blokere den. Herfra kan du også få adgang til disse yderligere handlinger:

• Sådan blokerer og rapporterer du annoncen, hvis den overtræder 1 eller flere Google Ads-politikker: Klik på Mere og så Bloker og rapportér annoncen.
    • Sådan finder du lignende annoncer: Klik på Mere og så Find lignende annoncer efter, og vælg derefter en mulighed.
    • Sådan markerer du annoncen som gennemgået: Klik på Mere og så Markér som gennemgået.
    • Sådan kopierer du annoncens webadresse: Klik på Mere og så Kopiér webadresse for at dele annoncen.
  2. Vis eller skjul annonceoplysninger

Klik på pilen for at få vist eller skjule annonceoplysninger som f.eks. metadata, metrics, annoncøroplysninger og annoncekategorier.

3. Se metadata

Klik på Metadata for at gennemgå oplysninger som annoncetype, annoncestørrelse, filstørrelse, destinationswebadresse osv. Du kan holde markøren over nogle metadata for at få adgang til disse yderligere handlinger:

Du kan også finde yderligere metadatasektioner, som du kan udvide for at få flere oplysninger om annoncen:

• Sådan blokerer du en annoncørs webadresse: Hold markøren over den "synlige webadresse" eller "destinationswebadressen", og klik derefter på Bloker webadresse.
    • Sådan får du vist alle de annoncørwebadresser, du har blokeret: Ud for "synlig webadresse" eller "destinationswebadresse" skal du klikke på Mere og så Se alle blokerede webadresser.

Siden "Annoncørwebadresser" under Indstillinger for blokering åbnes. Få flere oplysninger om blokering af annoncørwebadresser.

• Sådan rapporterer du forkerte metadata: Hold markøren over metadataene, og klik derefter på Mere og så Rapportér som forkert.

Du kan også finde yderligere metadatasektioner, som du kan udvide for at få flere oplysninger om annoncen:

• Metrics: Effektivitetsrelaterede oplysninger, f.eks. eksponeringer.
      • Eksponeringer viser dig antallet af eksponeringer pr. dag, en annonce har haft i løbet af de seneste 30 dage. Du kan bruge diagrammet til at se, om en annonce er blevet vist for nylig, eller om den slet ikke bliver vist længere. Bemærk! En annonce kan blive vist igen, selvom den ikke er blevet vist for nylig (medmindre den er blevet blokeret), men det er mindre sandsynligt, at den bliver vist længere.
      • Klikraten (CTR) er den procentdel af eksponeringer, der har ført til et klik. Dette diagram giver dig indsigt i en annonces effektivitet, men det tal, der vises, er ikke nødvendigvis det samme som det, der vises i den endelige rapport.
    • Annoncør: Oplysninger om den Google Ads-konto, der ejer annoncen.

Klik på Bloker konto for at blokere alle annoncer fra Google Ads-kontoen.

Alle annoncer fra denne Google Ads-konto bliver nu altid blokeret. Det gælder for alle målretningstyper (kontekstmålretning, interessebaseret målretning og placeringsmålretning).

Bemærk! Blokering af annoncer fra en Google Ads-konto kan have en negativ indvirkning på din omsætning
    • Video: Videorelaterede oplysninger, f.eks. varighed, billedfrekvens, bits pr. sekund osv. Bemærk! Denne sektion vises kun for videoannoncer.
    • Lyd: Lydrelaterede oplysninger, f.eks. codec, eksempel, bithastighed osv. Bemærk! Denne sektion vises kun for lydannoncer.
    • Kategorier: Oplysninger om de annoncekategorier, som annoncen tilhører. Få flere oplysninger om blokering af generelle annoncekategorier i AdSense.
  4. Se relaterede annoncer

Klik på Relaterede annoncer for at gennemgå lignende annoncer, som du måske vil blokere. Et udvalg af relaterede annoncer vises som standard, men du kan klikke på Vis alle for at se alle relaterede annoncer.