Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtægtsgenerering og annoncer

Almindelige spørgsmål om ugyldig trafik

Vi forstår, at du kan have spørgsmål om ugyldig aktivitet, og hvordan du sikrer, at din konto bevarer et godt omdømme. Herunder finder du en liste over de mest almindelige problemer og bekymringer, udgivere kan have:

Tip! Hvis du ikke kan finde svar her, anbefaler vi, at du forsøger i Google AdSense-fællesskabet.

Jeg kom ved et uheld til at klikke på mine egne annoncer. Vil det skabe problemer på min konto?

Selvom udgivere ikke må klikke på deres egne annoncer af nogen som helst grund, forstår vi godt, at man kan komme til at klikke på annoncen ved et uheld. Vi kræver derfor ikke, at du kontakter os, hver eneste gang du kommer til at klikke på dine annoncer. Vi forsikrer dig om, at din konto bliver krediteret korrekt for alle klik og eksponeringer, vi betragter som gyldige.

Jeg har lagt mærke til usædvanlig klikaktivitet på min konto. Hvordan beskytter jeg mig mod ugyldig aktivitet?

Hvis du har mistanke om ugyldig aktivitet, der kan stamme fra en besøgende på dit website, anbefaler vi, at du gennemgår dit websites logfiler for mistænkelig aktivitet og underretter os om resultatet. Disse oplysninger kan hjælpe os med at løse eventuelle problemer, men som det fremgår af vores vilkår og betingelser, forbeholder Google sig ret til efter eget skøn at vurdere de enkelte tilfælde af ugyldig aktivitet. Hvis du har brug for hjælp til at overvåge din websitetrafik, anbefaler vi, at du prøver følgende Google-søgetermer:

• Websitesporing og -logføring
  • Analyse af websitetrafik

Det kan også være en god idé at gennemgå vores tips til og retningslinjer for, hvordan du sikrer dig, at din konto har et godt omdømme.

Til sidst vil vi gerne forsikre dig om, at vi holder godt øje med din situation, og at din konto bliver krediteret korrekt for alle klik og eksponeringer, vi betragter som gyldige.

Kan jeg få vist mit eget website uden at generere ugyldige eksponeringer?

Ja, du kan godt se dine egne sider uden at generere ugyldige eksponeringer. Selve dine sider er ikke til fare for din kontos gode omdømme.  Undgå dog fortsat at klikke på annoncer, og undgå at genindlæse siderne for mange gange. Vi tager problemet med ugyldige klik og sideeksponeringer meget alvorligt og har et særligt specialistteam samt automatiserede systemer, der markerer og gennemgår usædvanlig aktivitet.

Er det muligt at blokere min IP-adresse eller mine brugeres IP-adresser?

Da IP-adresser kan tildeles fra flere forskellige kilder, og fordi gyldige klik derfor kan blive blokeret, kan vi desværre ikke blokere IP-adresser, som udgivere giver os. Der er dog måder, hvorpå du direkte kan blokere mistænkelige IP-adresser, så de ikke kan besøge dit website. Vi anbefaler, at du kontakter din websiteadministrator for at få en nærmere vejledning.

Jeg bruger samme IP som andre brugere. Kan det blive et problem?

Vi forstår, at du evt. bruger samme computer eller deler en IP-adresse med andre brugere. Selvom vi desværre ikke kan afsløre oplysninger om, hvordan vi overvåger trafik, kan vi forsikre dig om, at vi for at beskytte både dine og dine annoncørers interesser konstant overvåger alle klik og visninger på Google-annoncer for at forhindre enhver form for misbrug af AdSense-programmet. Vi overvåger din situation nøje og holder øje med, at din konto bliver krediteret korrekt for alle klik og eksponeringer, vi betragter som gyldige.

Jeg forventer en betydelig stigning i trafikken på mit website. Skal jeg indberette det?

Vi forstår, at trafikken på dit website kan stige betragteligt af forskellige årsager, og at du måske synes, du burde give os besked om det. Men der er ingen grund til at underrette os om en brat stigning i aktiviteten, for vi overvåger konstant alle klik og eksponeringer på Google-annoncer for at forhindre enhver form for misbrug af AdSense-programmet. Vi overvåger din situation nøje og holder øje med, at din konto bliver krediteret korrekt for alle klik og eksponeringer, vi betragter som gyldige.

Mine rapporter viser klik på mine annoncer, men ingen indtjening. Hvad sker der?

Det er muligt, at din konto har fået klik eller eksponeringer, som vores overvågningssystem betragter som ugyldige. For at beskytte både vores udgiveres og annoncørers interesser overvåger Google, som du sikkert ved, klik på Google-annoncer for at forhindre enhver form for misbrug af programmet. Googles egen teknologi analyserer alle annonceklik for at afsløre evt. ugyldig aktivitet, der har til formål kunstigt at øge en annoncørs klik eller en udgivers indtjening. Klik, som vores overvågningssystem betragter som ugyldige, vil blive vist i dine rapporter.

Udgivere modtager ingen omsætning for ugyldige klik, så du kan fra tid til anden opleve klik uden tilhørende omsætning. Bemærk! Din konto krediteres korrekt for alle klik, vi betragter som gyldige.

Kan jeg bruge mit eget AdSense til søgning-felt til at udføre mine søgninger?

Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke bruger AdSense til søgning-feltet på dit website til selv at foretage søgninger. Ud over at du øger risikoen for utilsigtede klik på dine egne annoncer, vil søgning via AdSense til søgning resultere i rapporter, der ikke afspejler trafikken på dine sider korrekt.

Kan jeg afspille videoer med annoncer på mit website?

Du er velkommen til at se videoerne i annoncer på dit website ved at klikke på afspilningsknappen. Klik på afspilningsknappen tælles ikke som klik i dine rapporter. Vi tæller kun klik, der fører en bruger til annoncørens website, herunder klik på den annoncerede webadresse eller på videoen, mens den afspilles.