Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Preguntes habituals sobre trànsit no vàlid

Entenem que pugueu tenir preguntes i dubtes sobre l'activitat no vàlida i sobre com podeu mantenir el compte en bon estat. Més avall us facilitem una llista dels problemes i els dubtes més habituals que poden tenir els editors:

Consell: si no trobeu la resposta aquí, us recomanem que proveu la comunitat de Google AdSense.

He fet clic accidentalment als meus anuncis. Això suposarà algun problema per al meu compte?

Tot i que els editors no poden fer clic als seus propis anuncis per cap motiu, entenem que s'hi puguin produir clics accidentals. Per tant, no és necessari que contacteu amb nosaltres cada vegada que feu clic als vostres anuncis. Us garantim que tots els clics i les impressions que considerem vàlids s'acrediten correctament al vostre compte.

He detectat una activitat de clics poc habitual al meu compte. Com em puc protegir de l'activitat no vàlida?

Si sospiteu que al vostre lloc web hi pot haver hagut alguna activitat no vàlida d'algun visitant, us recomanem que reviseu els registres del lloc web per comprovar si s'hi ha produït alguna activitat sospitosa i que ens notifiqueu les vostres conclusions. Aquesta informació ens pot ajudar a resoldre qualsevol problema, tot i que, tal com estableixen els nostres termes i condicions, Google determinarà, a la seva sola discreció, els casos d'activitat no vàlida. Si necessiteu ajuda per supervisar el trànsit del vostre lloc web, us recomanem que proveu aquests termes de cerca de Google:

• Seguiment i registre de llocs web
  • Anàlisi del trànsit de llocs web

També us recomanem que reviseu els nostres consells i directrius per mantenir el compte en bon estat.

Finalment, tingueu en compte que supervisarem detingudament la vostra situació i que tots els clics i les impressions que considerem vàlids s'acreditin correctament al vostre compte.

Puc veure el meu lloc web sense generar impressions no vàlides?

Sí, podeu veure les vostres pàgines sense generar impressions no vàlides. El simple fet de veure les vostres pàgines no posarà en perill el bon estat del compte. Tanmateix, continueu evitant fer clic als anunci i no torneu a carregar les pàgines massa vegades. Ens prenem molt seriosament el problema de les impressions de pàgina i dels clics no vàlids, i disposem d'un equip dedicat d'especialistes i de sistemes automatitzats per marcar i revisar qualsevol activitat poc habitual.

Podeu bloquejar la meva adreça IP o les adreces IP dels meus usuaris?

No podem bloquejar les adreces IP que ens proporcionen els editors, ja que aquestes adreces IP es poden assignar des de diverses fonts i, en conseqüència, els clics vàlids podrien quedar bloquejats. Tanmateix, sí que teniu maneres de bloquejar directament les adreces IP sospitoses perquè no visitin el vostre lloc web. Us recomanem que contacteu amb l'administrador del lloc web per obtenir més instruccions.

Utilitzo la mateixa adreça IP que altres usuaris. Això suposarà algun problema?

Entenem que és possible que utilitzeu el mateix ordinador que altres persones o que compartiu una adreça IP amb altres usuaris. Tot i que no podem revelar informació sobre com supervisem el trànsit, tingueu present que, per protegir els vostres interessos i els dels nostres anunciants, Google supervisa contínuament tots els clics i les impressions dels anuncis de Google per evitar qualsevol ús abusiu del programa d'AdSense. Supervisarem la vostra situació amb deteniment i que el vostre compte rebi correctament el mèrit de tots els clics i impressions que considerem vàlids.

Espero un augment significatiu del trànsit al meu lloc web. He d'informar-ne?

Entenem que el trànsit del vostre lloc web pot augmentar significativament per diversos motius i que creieu que ens ho hauríeu de fer saber. Tanmateix, no cal que ens aviseu si es produeix un augment de l'activitat, ja que supervisem contínuament tots els clics i les impressions dels anuncis de Google per evitar qualsevol ús abusiu del programa d'AdSense. Supervisarem detingudament la vostra situació i que tots els clics i les impressions que considerem vàlids s'acreditin correctament al vostre compte.

Els informes mostren clics als meus anuncis, però no guanys. Què passa?

Podria ser que el vostre compte hagi rebut alguns clics o impressions que el nostre sistema de supervisió considera no vàlids. Com ja deveu saber, per protegir els interessos dels nostres editors i els dels nostres anunciants, Google supervisa els clics als anuncis de Google per evitar qualsevol ús abusiu del programa. La tecnologia propietat de Google analitza tots els clics als anuncis per detectar qualsevol activitat no vàlida que tingui com a objectiu augmentar de manera artificial els clics d'un anunciant o els guanys d'un editor. Els clics que el nostre sistema de supervisió considera que no són vàlids es mostraran als informes.

Els editors no reben ingressos pels clics no vàlids, de manera que és possible que de tant en tant observeu clics sense ingressos associats. Recordeu que el vostre compte rep correctament el mèrit de tots els clics que considerem vàlids.

Puc fer cerques amb el meu propi quadre de cerca d'AdSense per a cerques?

Us recomanem fermament que no utilitzeu el quadre de cerques d'AdSense per a cerques del vostre lloc web per fer les vostres cerques. Si feu cerques mitjançant AdSense per a cerques, a més d'augmentar el risc de clics accidentals als vostres anuncis, obtindreu informes que no reflectiran correctament el trànsit a les pàgines.

Puc reproduir els vídeos dels anuncis al meu lloc web?

Podeu veure els vídeos dels anuncis al vostre lloc web fent clic al botó de reproducció. Els clics en aquest botó no es comptabilitzen com a clics als informes. Només comptabilitzem els clics que dirigeixen un usuari al lloc web de l'anunciant, com ara els clics a l'URL visible o al vídeo mentre es reprodueix.