Kaupallistaminen ja mainokset

Miten Google pyrkii estämään kelpaamatonta liikennettä?

Asiantuntijamme seuraavat tarkasti Google-mainosten klikkauksia ja impressioita niin julkaisijoiden kuin mainostajienkin edun varmistamiseksi. Analysoimme mainosten klikkauksia ja impressioita kelpaamattoman liikenteen varalta sekä automaattisten järjestelmien että ihmisten tekemien tarkastusten avulla, sillä kelpaamaton liikenne saattaa keinotekoisesti kasvattaa mainostajan kustannuksia tai julkaisijan tuloja.

Googlen oma teknologia analysoi klikkaukset ja impressiot ja arvioi, lisäävätkö ne keinotekoisesti mainostajan kustannuksia tai julkaisijan tuloja. Järjestelmässämme käytetään monipuolisia suodattimia, joiden avulla erotetaan käyttäjien normaalista käytöstä syntynyt liikenne liikenteestä, joka voi olla riski mainostajillemme. Esimerkkejä tästä ovat vilpillisten käyttäjien tuottamat klikkaukset tai impressiot, automatisoidut robotit ja liikenteen lähteet sekä julkaisijat, jotka kehottavat muita klikkaamaan mainoksiaan. Järjestelmämme ansiosta suurin osa kelpaamattomasta liikenteestä voidaan suodattaa pois, eikä mainostajia veloiteta tällaisesta liikenteestä. Lue lisää mainosliikenteen laatusivustolta.

Automaattisen järjestelmämme lisäksi meillä on kelpaamattoman liikenteen tunnistamiseen erikoistunut tiimi. Tiimimme käyttää useita erikoistyökaluja ja monenlaisia tekniikoita, jotka perustuvat kattavaan kokemukseen käyttäjien toiminnan seurannasta, valvonnasta ja analysoinnista. Päivitämme tunnistusmekanismejamme jatkuvasti, jotta voimme estää kelpaamatonta liikennettä ennakoivasti.

Voit estää kelpaamattoman liikenteen tililläsi varmistamalla, että mainostesi toteutus noudattaa ohjelmakäytäntöjämme ja että et ole maksanut epäluotettavista lähteistä peräisin olevasta liikenteestä. Lisätietoja on artikkelissa AdSense-käytännöt: aloitusopas.

Jos epäilet, että kolmas osapuoli saattaa tuottaa kelpaamatonta liikennettä mainoksissasi, tutustu kelpaamattoman liikenteen estämistä koskeviin vinkkeihin.

Jotta voimme mahdollisimman hyvin ehkäistä petoksia ja väärinkäyttöä, julkaisijat eivät voi poistaa selaimen Trust Tokens APIa käytöstä Google AdSensessa Chromen ominaisuuskokeilun aikana.