Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtægtsgenerering og annoncer

Sådan forhindrer Google ugyldig trafik

Vores specialister holder nøje øje med klik og eksponeringer på Google-annoncer for at beskytte både dine og vores annoncørers interesser. For at kunne gøre det, bruger vi både automatiserede systemer og menneskelig gennemgang, hvor vi analyserer alle annonceklik og eksponeringer for al ugyldig trafik, der kunstigt kan forøge en annoncørs omkostninger eller en udgivers indtjening.

Googles egen teknologi analyserer klik og eksponeringer for at finde ud af, om de passer ind i et anvendelsesmønster, der evt. kunstigt kan øge en annoncørs omkostninger eller en udgivers indtjening. Vores system bruger avancerede filtre til at skelne mellem trafik, der er genereret ved normal brug af brugerne, og aktivitet, der kan udgøre en risiko for vores annoncører. Nogle eksempler på denne type trafik inkluderer klik eller eksponeringer, der genereres af uetiske brugere, automatiserede robotter og trafikkilder og udgivere, der opfordrer til klik på deres annoncer. Vores system gør det muligt for os at bortfiltrere de fleste tilfælde af ugyldig trafik, og vores annoncører bliver ikke debiteret for denne trafik. Få flere oplysninger i vores ressourcecenter for annoncetrafikkvalitet.

Ud over vores automatiserede system har vi også et team, der udelukkende arbejder med at registrere ugyldig trafik ved hjælp af adskillige højt specialiserede værktøjer og en lang række teknikker, der er baseret på vores omfattende erfaring med at spore og overvåge brugeradfærd og analysere forskellige scenarier. Vi opgraderer løbende vores registreringsteknikker for proaktivt at bekæmpe ugyldig trafik.

For at forhindre ugyldig trafik på din konto skal du sørge for, at din annonceimplementering overholder vores programpolitikker, og at du ikke har betalt trafik fra en upålidelig kilde. Få flere oplysninger i AdSense-politikker: Vejledning for begyndere

Hvis du er bekymret for, at en tredjepart skal generere ugyldig trafik på dine annoncer, kan du se vores tips til at forhindre ugyldig trafik.

For yderligere at begrænse muligt bedrageri og misbrug giver Google AdSense ikke udgivere mulighed for at deaktivere brugen af browserens Trust Tokens API under funktionstest af Chrome.