Verhinderen dat vanaf bepaalde IP-adressen op advertenties wordt geklikt

We kunnen geen IP-adressen blokkeren die worden opgegeven door uitgevers. IP-adressen kunnen namelijk door verschillende bronnen worden toegewezen en geldige klikken zouden daardoor kunnen worden geblokkeerd. Er zijn wel manieren waarop u verdachte IP-adressen rechtstreeks kunt blokkeren voor uw site. We raden u aan voor verdere instructies contact op te nemen met de sitebeheerder.