Klikken en vertoningen

Verhinderen dat vanaf bepaalde IP-adressen op advertenties wordt geklikt

We stellen uw bezorgdheid over ongeldige klikken op prijs. We kunnen IP-adressen die worden opgegeven door uitgevers, niet blokkeren, want IP-adressen kunnen door verschillende bronnen worden toegewezen, en geldige klikken zouden dus kunnen worden geblokkeerd. Hoewel we geen IP-adressen voor u kunnen blokkeren, zijn er manieren waarop u verdachte IP-adressen rechtstreeks kunt blokkeren voor bezoeken aan uw site. We raden u aan voor verdere instructies contact op te nemen met uw webmaster.

Als u de bestemmingspagina van een advertentie wilt bezoeken om de content te beoordelen of de pagina toe te voegen aan uw filterlijst, kunt u gebruikmaken van de Toolbar voor Google-uitgevers. Hiermee kunt u de advertenties bekijken die mogelijk op een webpagina worden weergegeven en erop klikken zonder dat er ongeldige klikken in uw account worden gegenereerd.