Klikken en vertoningen

Wat is sabotage en hoe kan ik het voorkomen?

We begrijpen dat een derde partij mogelijk zonder je medeweten of toestemming ongeldige activiteit met je advertenties genereert. Dit kan op twee manieren worden gedaan:

• Handmatig: de derde partij genereert de activiteit zelf of spoort anderen aan dit te doen.
  • Automatisch: de derde partij gebruikt een geautomatiseerd proces, zoals een klikbot.

Aangezien dit soort activiteit geen echte gebruikersinteresse in de advertenties weerspiegelt, zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van ons detectiesysteem om deze patronen te herkennen en als ongeldig weg te filteren. Meer informatie over hoe Google ongeldige activiteit voorkomt.

Uiteindelijk is het echter de verantwoordelijkheid van de uitgever om ervoor te zorgen dat de activiteit met zijn of haar advertenties geldig is. Daarom raden we je ten zeerste aan onze tips voor het voorkomen van ongeldige activiteit te raadplegen. Je kunt ons ook op de hoogte stellen van sabotage-incidenten.

Als je account is uitgeschakeld wegens ongeldige activiteit en je denkt dat dit te wijten is aan sabotage, raadpleeg je onze veelgestelde vragen over uitgeschakelde accounts voor meer informatie.