Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtægtsgenerering og annoncer

Hvad er sabotage, og hvordan forhindres det

Vi er klar over, at en tredjepart kan generere ugyldig aktivitet på dine annoncer uden din viden eller tilladelse. Dette kan gøres på to måder:

• Manuelt: Vedkommende genererer selv aktiviteten eller opfordrer andre til at gøre det
  • Automatisk: Vedkommende bruger en eller anden form for automatiseret proces, f.eks. en klikrobot

Fordi denne type aktivitet ikke afspejler en reel brugerinteresse mht. annoncerne, forbedrer vi løbende vores afsløringssystemer for at kunne identificere disse mønstre og bortfiltrere dem som ugyldige. Få flere oplysninger om, hvordan Google forhindrer ugyldig aktivitet.

Men i sidste ende er det udgiverens ansvar at sikre, at aktiviteten på deres annoncer er gyldig. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du gennemgår vores tips til at forhindre ugyldig aktivitet. Du kan også underrette os om sabotagehændelser.

Hvis din konto er blevet deaktiveret på grund af ugyldig aktivitet, og du mener, at årsagen er sabotage, kan du få flere oplysninger i ofte stillede spørgsmål vedrørende deaktiverede konti.