Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Què és el sabotatge i com es pot evitar

Entenem que un tercer pot generar una activitat no vàlida als vostres anuncis sense el vostre coneixement o permís. Hi ha dues maneres de fer-ho:

• Manualment: el tercer genera l'activitat ell mateix o anima altres a fer-ho.
  • Automàticament: el tercer utilitza algun tipus de procés automatitzat, com ara un robot de clics.

Com que aquest tipus d'activitat no reflecteix l'interès real dels usuaris en els anuncis, millorem constantment els nostres sistemes de detecció per identificar aquests patrons i filtrar-los com a no vàlids. Obteniu més informació sobre la manera com Google evita l'activitat no vàlida.

Però en última instància és responsabilitat de l'editor assegurar-se que l'activitat dels seus anuncis sigui vàlida. Per aquest motiu, us recomanem que reviseu els nostres consells per evitar l'activitat no vàlida. També podeu avisar-nos d'incidents de sabotatge.

Si el vostre compte s'ha desactivat per una activitat no vàlida i creieu que es tracta d'un sabotatge, consulteu les nostres preguntes més freqüents sobre els comptes desactivats per obtenir més informació.