Riktlinjer för webbansvariga

Utgivare som deltar i AdSense-programmet måste säkerställa en god upplevelse för användare och annonsörer genom att följa riktlinjerna för webbansvariga. Dessa riktlinjer ger många tips på hur du skapar webbplatser som gör det lättare för Google att hitta, indexera och ranka din webbplats. Genom att följa dessa tips kan du ge användarna en mer positiv upplevelse. Eftersom riktlinjerna är ganska omfattande har vi valt ut en del viktig information nedan:

Tänk på att ett deltagande i AdSense inte påverkar rankningen för en webbplats i Googles sökresultat och att webbplatsens sidor inte ställs i kö för genomsökning av våra huvudindexrobotar. Utgivare som vill förbättra sin rankning i sökresultaten kan besöka vårt center för webbansvariga och Search Console som är tillgängliga för alla utgivare.

Webbplatser som inte följer dessa riktlinjer kan tas bort från sökindexet och AdSense-annonserna kan inaktiveras. Om det har hänt på en av dina webbplatser kan du ändra webbplatsen så att den följer riktlinjerna. Därefter skickar du in webbplatsen för omprövning.

Om du vill läsa mer om hur du skyddar innehållet på din webbplats kan du läsa vårt blogginläggInside AdSense.