Retningslinjer for nettsøppel for Google Nettsøk

Det er ikke tillatt å

Tips for å forstå retningslinjene for nettsøppel for Google Nettsøk

Vi ønsker å sørge for at både brukere og annonsører får en god brukeropplevelse. Google-publisister er derfor pålagt å følge retningslinjene for nettsøppel for Google Nettsøk. Hvis du følger disse retningslinjene, kan du unngå negative opplevelser for brukerne dine og redusere muligheten for at annonsører villedes. Retningslinjene er ganske omfattende, så vi har fremhevet noe av den viktigste informasjonen nedenfor.

Vær oppmerksom på at selv om du deltar i Googles annonseringsprogrammer, påvirker ikke dette nettstedets rangering i Google-søkeresultatene. Det fører heller ikke til at de sidene på nettstedet settes i kø for gjennomsøking av de viktigste indekseringsrobotene våre. Alle publisister som vil oppnå bedre rangering i søkeresultatene, bør gå til retningslinjene for Google Søk og Search Console, som er tilgjengelige for alle publisister.

Nettsteder som ikke er i tråd med retningslinjene for nettsøppel for Google Nettsøk, kan bli utelatt fra Google-søkeresultatene, og det kan også hende at Google-leverte annonser blir slått av i henhold til disse retningslinjene. Hvis dette har skjedd med et av nettstedene dine, må du endre det aktuelle nettstedet slik at det er i tråd med retningslinjene. Deretter må du sende inn nettstedet til ny evaluering.

I ordlisten kan du finne ut mer om termer som brukes ofte i retningslinjene, og hva de betyr.