Google Verkkohaun roskasisältöä koskevat käytännöt

Et saa

Vinkkejä Googlen Verkkohaun roskasisältöä koskevista käytännöistä

Jotta voimme taata käyttäjille ja mainostajille hyvän kokemuksen, Google-julkaisijoiden on noudatettava Google Verkkohaun roskasisältöä koskevia käytäntöjä. Näitä käytäntöjä noudattamalla voit välttää negatiivisen käyttökokemuksen tuottamista käyttäjillesi. Samalla pienennät mahdollisuutta siihen, että sivustollasi näkyy harhaanjohtavien mainostajien mainoksia. Käytännöt ovat melko laajat, joten alle on koottu tärkeimpiä kohtia.

Muista, että Google-mainosratkaisujen käyttäminen ei vaikuta sivuston sijoitukseen Googlen hakutuloksissa eikä lisää verkkosivuja päähakemiston indeksointirobottien indeksointijonoon. Jos julkaisija haluaa parantaa sijoitustaan hakutuloksissa, hänen kannattaa tutustua Google Haun perusteisiin ja Search Consoleen, jotka ovat kaikkien julkaisijoiden käytettävissä.

Sivustot, jotka eivät noudata Google Verkkohaun roskasisältöä koskevia käytäntöjä, voidaan poistaa Googlen hakutuloksista, ja Google-mainokset voidaan poistaa käytöstä tämän käytännön perusteella. Jos sivustollesi on käynyt näin, voit tehdä sille tarvittavat muutokset ja lähettää sen sitten uudelleenarvioitavaksi.

Lue lisää käytännöissä usein käytetyistä termeistä ja niiden merkityksistä sanastosta.