Retningslinjer for kvalitet for webmastere

Af hensyn til både brugernes og annoncørernes oplevelse skal udgivere, der deltager i AdSense-programmet, overholde vores retningslinjer for kvalitet for webmastere. Disse retningslinjer rummer mange tips til oprettelse af websites, der hjælper Google med at finde, indeksere og rangere dit website. Ved at følge disse tips vil du nemmere kunne give brugerne en positiv oplevelse. Retningslinjerne er ret omfattende, så vi har fremhævet nogle vigtige oplysninger nedenfor:

Husk! Deltagelse i AdSense indvirker ikke på et websites rangering i Google-søgeresultaterne og sætter ikke dets websider i kø til gennemsøgning fra vores primære indekseringsbots' side. Udgivere, der gerne vil forbedre deres rangering i søgeresultaterne, bør besøge vores Webmastercentral og Search Console, som er tilgængelige for alle udgivere.

Websites, der ikke overholder disse retningslinjer, kan blive fjernet fra søgeindekset og få deaktiveret deres AdSense-annoncer. Hvis dette er sket for et af dine websites, skal du redigere websitet, så det overholder retningslinjerne, og derefter indsende dit website til fornyet gennemgang.

Du finder flere oplysninger om, hvordan du beskytter dit websiteindhold, i dette blogindlægInside AdSense.