Politikker for spam i forbindelse med Google Websøgning

Du må ikke gøre følgende:

Tips til politikkerne for spam i forbindelse med Google Websøgning

Af hensyn til både brugernes og annoncørernes oplevelse skal Google-udgivere overholde politikkerne for spam i forbindelse med Google Websøgning. Hvis du følger disse politikker, kan du sikre, at dine brugere undgår negative oplevelser, og du kan mindske risikoen for at vildlede annoncører. Politikkerne er ret omfattende, så vi har fremhævet nogle vigtige oplysninger nedenfor:

Husk! Deltagelse i Google-annonceringsprogrammer indvirker ikke på et websites rangering i Google-søgeresultaterne og sætter ikke dets websider i kø til crawling fra vores primære indekseringsbots' side. Udgivere, der gerne vil forbedre deres rangering i søgeresultaterne, bør besøge Grundlæggende vejledning til Google Søgning og Search Console, som er tilgængelige for alle udgivere.

Websites, der overtræder politikkerne for spam i forbindelse med Google Websøgning, medtages muligvis ikke i Google-søgeresultater, ud over at Google-leverede annoncer deaktiveres i henhold til denne politik. Hvis dette er sket for et af dine websites, skal du redigere websitet, så det overholder politikkerne, og derefter indsende dit website til fornyet gennemgang.

I ordlisten kan du få flere oplysninger om de ofte benyttede politiktermer og deres betydning.