Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Inkomsten genereren en advertenties

Uw site promoten door middel van e-mailberichten

Wij begrijpen dat uitgevers altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om meer verkeer naar hun website te trekken. U handelt echter in strijd met het programmabeleid als u websites waarop Google-advertenties worden weergegeven, promoot via ongewenste e-mails. Houd er bovendien rekening mee dat uitgevers geen AdSense-advertenties in e-mails mogen plaatsen.

Mogelijk wilt u meer informatie over toegestane manieren om meer verkeer naar uw website te trekken.