Kaupallistaminen ja mainokset

Sivuston mainostaminen sähköposteilla

Ymmärrämme, että julkaisijat etsivät jatkuvasti uusia tapoja tehostaa liikennettä sivustoihinsa. Google-mainoksia näyttävien sivustojen mainostaminen massasähköposteilla rikkoo kuitenkin ohjelmasääntöjämme. Huomaa myös, että julkaisijat eivät saa sijoittaa AdSense-mainoksia sähköposteihin.

Lue lisää sallituista keinoista lisätä liikennettä verkkosivustoosi.