Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtægtsgenerering og annoncer

Brug af e-mails til at annoncere for dit website

Vi ved godt, at udgivere altid leder efter nye metoder til at få mere trafik på deres website. Men det er en overtrædelse af vores programpolitikker at reklamere for websites, der viser Google-annoncer, via uopfordrede e-mails. Bemærk også, at udgivere ikke må placere AdSense-annoncer i e-mails.

Du ønsker sikker at få flere oplysninger om, hvordan du på tilladt vis kan øge trafikken på dit website.