Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Utilitzar el correu electrònic per anunciar el vostre lloc web

Som conscients que els editors sempre estan buscant noves maneres de potenciar el trànsit als seus llocs web. Ara bé, suposa una infracció de les polítiques del programa promocionar llocs web que mostren anuncis de Google per mitjà de correus no sol·licitats. Recordeu també que els editors no poden emplaçar anuncis d'AdSense als correus electrònics.

Si voleu, podeu obtenir més informació sobre les maneres permeses d'augmentar el trànsit al lloc web.