Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Indtægtsgenerering og annoncer

Tips til at øge trafikken til dit website

Nogle af de bedste strategier, du kan bruge til at øge antallet af brugere på dit website og gøre dine sider mere synlige, finder du i Google Search Console. Vi har sat fokus på fem metoder til at udnytte værktøjerne nedenfor til at gøre det indhold, som du har arbejdet hårdt på at skabe, mere synligt.

1. Indsend dine sider til Google-indekset.

Hvis du bruger Google Search Console til at indsende dine webadresser, hjælper du Googles webcrawler med at gennemsøge dit website mere grundigt og effektivt. Search Console giver dig mulighed for at indsende alle dine sider til Google-indekset, og det er især en god metode til at sikre, at vi kender til alle dynamisk genererede webadresser eller sider, der ikke er linket tilstrækkeligt til på dit website. Bemærk! Indsendelse af en side til indekset er dog ingen garanti for, at siden medtages, og det har ingen indflydelse på din PageRank. Det kan heller ikke bruges som erstatning for at oprette fængslende og brugbart indhold.

2. Find ud af, hvordan Google ser dit website.

Når du har sikret dig, at vi har adgang til dit website, kan du se de almindelige ord, der bruges til at linke til dine sider, og som bliver set af Google. På den måde kan du se tendenser i dit websites indhold, og det kan bruges som en hjælp til at fastslå din rangering for bestemte søgeord.

3. Diagnosticer potentielle problemer.

Vi fortæller dig, hvis og hvorfor vi har problemer med at få adgang til dit website eller bestemte sider. Hvis vi ikke kan crawle en side, kan vi ikke indeksere den. Det kan derfor forbedre din generelle dækning, hvis du udbedrer de fejl, vi angiver. Hvis nogle af dine sider blokerer MediaPartners-Google (AdSense-crawleren), kan du bruge robots.txt-analyseværktøjet i Google Search Console til at teste ændringer af den pågældende fil og sikre, at disse ændringer giver crawleradgang. Du kan også se, hvilke sider du blokerer andre Google-bots' adgang til. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere med ændringerne for at se, hvordan de vil indvirke på gennemsøgningen af dit website.

4. Find ud af, hvilke forespørgsler der øger trafikken til dit website.

Med Google Search Console kan du se, hvilke Google-forespørgsler der har resulteret i et registreret klik på dit website, og hvor du var placeret i søgeresultaterne for den pågældende forespørgsel. Du kan også se data for individuelle ejendomme og lande. Du kan f.eks. se, hvilke forespørgsler fra brugere, som søger på Google Billeder i USA, der har ført til visning af dit website i resultaterne. Du får kun vist ejendomme og lande, som dit website har data for.

5. Bliv inkluderet i søgeresultaterne igen.

Hvis dit website ikke vises i søgeresultaterne, kan du læse Googles retningslinjer for kvalitet og derefter løse eventuelle problemer på dit website og anmode om at blive inkluderet igen via din Google Search Console-konto. Bemærk! Formularen til anmodning om at blive inkluderet igen er kun tilgængelig for brugere af Google Search Console.