Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Consells per augmentar el trànsit en un lloc web

A Google Search Console podeu trobar algunes de les millors estratègies per dirigir els usuaris al vostre lloc web i millorar la visibilitat de les vostres pàgines. Hem destacat cinc maneres d'aprofitar les eines següents per millorar la visibilitat del contingut que heu creat amb tant d'esforç.

1. Envieu les vostres pàgines a l'Índex de Google

Si utilitzeu Google Search Console per enviar els vostres URL, ajudeu el rastrejador web de Google a rastrejar el vostre lloc web de manera més completa i eficient. Search Console us permet enviar totes les vostres pàgines a l'índex de Google, i és especialment útil per assegurar-vos que tenim constància de totes les pàgines o de tots els URL generats dinàmicament que no estan enllaçats correctament al vostre lloc web. Tanmateix, tingueu en compte que el fet d'enviar una pàgina a l'índex no garanteix la inclusió ni influeix en el PageRank, i que això no vol dir que no hàgiu de crear contingut atractiu i útil.

2. Esbrineu com veu Google el vostre lloc web

Un cop us hàgiu assegurat que tenim accés al vostre lloc web, podreu veure les paraules habituals que s'utilitzen per enllaçar a les vostres pàgines i que Google veu. Això us permetrà veure les tendències del contingut del vostre lloc web i pot ajudar-vos a determinar per què paraules clau concretes milloren la vostra classificació.

3. Diagnostiqueu els possibles problemes

Si tenim problemes per accedir al vostre lloc web o a pàgines concretes, us ho farem saber i us direm els motius. Si no podem rastrejar una pàgina, no podem indexar-la. Per tant, corregir els errors que enumerem us pot ajudar a millorar la cobertura general. Si algunes de les vostres pàgines bloquegen MediaPartners-Google (el rastrejador d'AdSense), podeu utilitzar l'eina d'anàlisi de robots.txt de Google Search Console per provar canvis en el fitxer en qüestió i assegurar-vos que aquests canvis permetin l'accés del rastrejador. També podeu veure quines pàgines esteu bloquejant perquè altres bots de Google no hi puguin accedir. Això us permet experimentar amb canvis per veure com afectaran el rastreig del lloc web.

4. Esbrineu quines consultes dirigeixen trànsit al lloc web

Utilitzeu Google Search Console per saber quines consultes de Google han generat clics d'entrada al vostre lloc web i quin és el vostre posicionament als resultats de la cerca per a cada consulta. També podeu veure dades de propietats i països concrets. Per exemple, podeu veure les consultes de cerca de Google Imatges dutes a terme per usuaris ubicats als Estats Units en les quals s'ha tornat el vostre lloc web als resultats. Només veureu les propietats i els països per als quals el vostre lloc web té dades.

5. Torneu a incloure el vostre lloc web.

Si el vostre lloc web ha desaparegut dels resultats de la cerca, llegiu les directrius de qualitat de Google i corregiu els problemes del lloc web i sol·liciteu-ne la reinclusió al compte de Google Search Console. Tingueu en compte que el formulari de sol·licitud de reinclusió només està disponible per als usuaris de Google Search Console.