Kaupallistaminen ja mainokset

Kävijämäärien ostaminen sivustoon

Voit mainostaa sivustoasi kaikilla tavoilla, jotka noudattavat ohjelmasääntöjämme. Viime kädessä AdSense-julkaisijat ovat kuitenkin vastuussa mainostensa liikenteestä. Jos alat tehdä yhteistyötä kolmannen osapuolen kanssa sivuston kävijämäärien lisäämiseksi, on erittäin tärkeää seurata raportteja tarkasti, jotta voit mitata millainen vaikutus milläkin lähteellä on mainosten kävijämääriin.

On olemassa useita palveluja, joilla voidaan lisätä sivuston kävijämääriä, esimerkiksi mainostajien ja julkaisijoiden yhdistäminen klikkauskohtaisilla maksuratkaisuilla, hakukoneilla ja hakemistosivustoilla. Olemme kuitenkin huomanneet, että jotkin näistä palveluista lähettävät keinotekoisia kävijämääriä verkkosivustoille, huolimatta siitä, miltä ne vaikuttavat. Tuottaakseen asiakkaiden toivomia kävijämääriä tällaiset palvelut usein luovat klikkauksia ja näyttökertoja käyttämällä klikkausohjelmia tai yllyttämällä käyttäjiä vierailemaan sivustossasi tai klikkaamaan mainoksiasi. Tästä syystä suosittelemme olemaan tarkkaavainen, jos teet yhteistyötä kolmannen osapuolen kävijämääräpalveluiden kanssa.

Jos tarvitset sivustosi lokitietojen keräämiseen liittyvää apua kävijöiden lähteen määrittämiseksi, kokeile Google Analyticsia. Voit myös liittää AdSense-tilisi Analyticsiin, jotta saat tarkempaa tietoa sisällön ja mainosten räätälöimiseen sivustosi käyttäjiä ajatellen.

Kun olet ottanut Analytics-tilisi käyttöön, suosittelemme mainosten kävijämäärien seuraamista yhteistyökumppaneiltasi käytössäsi olevien raportointiulottuvuuksien, kuten liikenteen lähteiden, avulla. Jos huomaat, että jonkin liikenteen lähteen toiminta on epäilyttävää, suosittelemme lopettamaan tai keskeyttämään yhteistyön kyseisen liikenteen lähteen kanssa. Näin voit estää mahdollisesti virheellisen liikenteen. Jos olet tottunut käyttämään HTML:ää ja JavaScriptia, voit harkita mainosyksiköihin raportointikanavakoodia, joka perustuu liikennettä lähettävään lähteeseen. Jos esimerkiksi käytät Google Adsia, voit luoda Google Ads ‑nimisen AdSense-kanavan, jolla voit jäljittää vain Google Ads ‑kampanjoistasi tulevan AdSense-toiminnan.

Uskomme, että haluat varmasti lisätietoja niistä kävijämääräpalveluista, joiden tiedämme lähettävän virheellistä liikennettä. Emme kuitenkaan voi antaa näitä tietoja, sillä haluamme säilyttää jäljitysjärjestelmämme tehokkuuden. Näiden palveluiden nimien paljastaminen saattaisi lisäksi johtaa syytteisiin.

Jos harkitset kävijämäärien ostamista sivustoosi, suosittelemme aloittamaan lukemalla kävijämääräpalveluntarjoajan muistilistan.