Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Personvern og sikkerhet

Nødvendig innhold

Informasjonskapsler for Google-annonsering

Google bruker informasjonskapsler i forbindelse med visning av annonser på nettstedene til partnerne våre, for eksempel bedrifter som viser Google-annonser på nettstedene sine eller deltar i Google-sertifiserte annonsenettverk. Når brukerne besøker nettstedet til en partner, kan det hende det legges igjen en informasjonskapsel i nettleseren til brukeren.

Personvernreglene dine

Personvernreglene bør inneholde følgende informasjon:

• Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder.
  • Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder.
  • Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)

Hvis du ikke har valgt bort visning av tredjepartsannonser, kan det hende at informasjonskapslene for andre tredjepartsleverandører eller tredjepartsannonsenettverk også brukes for å vise annonser på nettstedet ditt. Dette bør du også nevne i personvernreglene på følgende måte:

• Varsle besøkende om hvilke tredjepartsleverandører og tredjepartsannonsenettverk som viser annonser på nettstedet ditt.
  • Legg ut linker til de aktuelle leverandørenes og annonsenettverkenes nettsteder.
  • Informer brukerne om at de kan besøke disse nettstedene for å velge bort informasjonskapsler for personlig tilpasset annonsering hvis leverandøren eller annonsenettverket tilbyr dette. Du kan også gi brukerne muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpasset annonsering, ved å henvise dem til www.aboutads.info.

Siden publisistnettsteder og lovverk i forskjellige land varierer, kan vi ikke foreslå noen mer spesifikk uttrykksmåte for personvernreglene. Du kan imidlertid bruke ressurser som for eksempel Network Advertising Initiative (bare på engelsk) hvis du vil ha veiledning i hvordan man kan skrive personvernregler. Hvis du vil ha nærmere informasjon om merknader om samtykke i bruk av informasjonskapsler, se cookiechoices.org.