Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Privacy en beveiliging

Vereiste content

Advertentiecookies van Google

Google gebruikt cookies als hulpmiddel bij de weergave van advertenties op de websites van zijn partners, zoals websites waarop Google-advertenties worden weergegeven of websites die deelnemen aan door Google gecertificeerde advertentienetwerken. Wanneer gebruikers de website van een partner van Google bezoeken, kan er een cookie worden geplaatst in de browser van die eindgebruiker.

Mijn privacybeleid

Uw privacybeleid moet de volgende informatie bevatten:

• Externe leveranciers, waaronder Google, gebruiken cookies om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken van een gebruiker aan uw website of aan andere websites.
  • Met advertentiecookies kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven aan uw gebruikers op basis van hun bezoek aan uw sites en/of andere sites op internet.
  • Gebruikers kunnen zich afmelden voor gepersonaliseerde advertenties door Advertentie-instellingen te bezoeken. (U kunt gebruikers ook laten weten dat ze zich voor het gebruik van cookies voor gepersonaliseerde advertenties door externe leveranciers kunnen afmelden door aboutads.info te bezoeken.)

Als u zich niet heeft afgemeld voor de weergave van advertenties van derden, kunnen de cookies van andere externe leveranciers of advertentienetwerken eveneens worden gebruikt om advertenties op uw site weer te geven. Dit moet als volgt worden opgenomen in uw privacybeleid.

• Laat bezoekers van uw site weten dat externe leveranciers en advertentienetwerken advertenties weergeven op uw site.
  • Neem links op naar de websites van de betreffende leveranciers en advertentienetwerken.
  • Laat uw gebruikers weten dat ze die websites kunnen bezoeken om zich af te melden voor cookies voor gepersonaliseerde advertenties (als de leverancier of het advertentienetwerk deze mogelijkheid aanbiedt). U kunt gebruikers ook laten weten dat ze zich voor het gebruik van cookies voor gepersonaliseerde advertenties door sommige externe leveranciers kunnen afmelden door www.aboutads.info te bezoeken.

Omdat uitgeversites en wettelijke voorschriften per land/regio verschillen, kunnen wij u geen specifieke tekst voor het privacybeleid aanraden. U kunt desgewenst wel bronnen, zoals het Network Advertising Initiative, raadplegen voor hulp bij het opstellen van een privacybeleid. Ga voor meer informatie over kennisgevingen met betrekking tot toestemming voor cookies naar cookiechoices.org.