Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Privatliv og sikkerhed

Obligatorisk indhold

Google-annonceringscookies

Google bruger cookies til at hjælpe med at vise annoncer på websites, der tilhører Googles partnere, f.eks. websites, der viser Google-annoncer eller er en del af Google-certificerede annoncenetværk. Når en bruger besøger en Google-partners website, gemmes der muligvis en cookie i den pågældende slutbrugers browser.

Min privatlivspolitik

Din privatlivspolitik skal indeholde følgende oplysninger:

• Tredjepartsleverandører, herunder Google, bruger cookies til at vise annoncer på baggrund af en brugers tidligere besøg på dit website eller andre websites.
  • Googles brug af annonceringscookies giver Google og deres partnere mulighed for at vise annoncer til dine brugere på baggrund af deres besøg på dine websites og/eller andre websites på internettet.
  • Brugere kan fravælge personliggjort annoncering ved at gå til Annonceindstillinger. Alternativt kan du beskrive, hvordan brugerne kan fravælge en tredjepartsleverandørs brug af cookies til personliggjort annoncering ved at gå til www.aboutads.info.

Hvis du ikke har fravalgt visning af tredjepartsannoncer, kan cookies fra andre tredjepartsleverandører eller annoncenetværk også bruges til at vise annoncer på dit website, hvilket også bør offentliggøres i din privatlivspolitik på følgende måde:

• Underret dine besøgende om de tredjepartsleverandører og annoncenetværk, som viser annoncer på dit website.
  • Indsæt links til de pågældende leverandørers og annoncenetværks websites.
  • Oplys dine brugere om, at de kan gå ind på de pågældende websites for at fravælge brugen af cookies til personliggjort annoncering (hvis annoncøren eller annoncenetværket tilbyder denne mulighed). Alternativt kan du beskrive, hvordan brugerne kan fravælge nogle tredjepartsleverandørers brug af cookies til personliggjort annoncering ved at gå til www.aboutads.info.

Da udgiverwebsites og lovgivning varierer fra land til land, kan vi ikke foreslå en bestemt formulering til privatlivspolitikken. Det kan dog være en god idé at gennemgå ressourcer, som f.eks. Network Advertising Initiative, for at få vejledning i udformningen af en privatlivspolitik. Få flere oplysninger om meddelelser om accept af cookies på cookiechoices.org.