Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonser för Sök

Om Shopping-annonser

Shopping-annonser är en funktion i AdSense for Search som gör att du kan visa Shopping-annonser för relevanta shoppingsökfrågor på din webbplats.

Fördelar

• Bättre användarupplevelse: Du kan öka webbplatsengagemanget genom att hjälpa kunder att hitta produkter de letar efter med relevant information som pris, bilder och kampanjer.
  • Enkelt att ställa in: Du kan prova shoppingannonser i dina sökformat utan att behöva tagga om din webbplats.
  • Högre intäkter: Du kan generera högre RPM genom att visa Shopping-annonser för relevanta sökfrågor.

Så fungerar Shopping-annonser

Shopping-annonser använder sökformat på samma sätt som sökannonser. Du kan skapa nya sökformat i ditt AdSense-konto eller redigera dina befintliga sökformat.

Du kan också anpassa sökformat för Shopping-annonser med inställningar för sökformat för Shopping-annonser och förbättra dem med Shopping-annonstillägg för sökformat.