Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonser for søk

Om Shopping-annonser

Shopping-annonser er en funksjon i AdSense for søk som gjør det mulig å vise Shopping-annonser for relevante shoppingsøk på nettstedet ditt.

Fordeler

• Bedre brukeropplevelse: Du kan øke engasjementet på nettstedet ditt ved å gjøre det enklere for kundene å finne produktene de ser etter, ved å vise dem relevant informasjon, for eksempel pris, bilder og promoteringer.
  • Enkel konfigurering: Du kan prøve ut Shopping-annonser med stilene dine for søkeannonser uten å måtte endre taggene på nettstedet.
  • Høyere inntekter: Du kan øke inntektene per tusen visninger ved å vise Shopping-annonser for relevante søk.

Slik fungerer Shopping-annonser

I likhet med søkeannonser bruker Shopping-annonser stiler for søkeannonser. I AdSense-kontoen din kan du opprette nye stiler for søkeannonser eller endre eksisterende stiler for søkeannonser.

På samme måte kan du også tilpasse stilene for Shopping-annonser med innstillingene for Shopping-annonser med stiler for søkeannonser. Med utvidelser for Shopping-annonser med stiler for søkeannonser kan du gi brukerne tilleggsinformasjon.