Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertenties voor zoeken

Over Shopping-advertenties

Shopping-advertenties is een functie van AdSense voor zoeken waarmee u Shopping-advertenties kunt tonen bij relevante Shopping-zoekopdrachten op uw site.

Voordelen

• Betere gebruikerservaring: u kunt de sitebetrokkenheid vergroten door kopers te helpen de producten te vinden die ze zoeken met relevante informatie, zoals de prijs, een afbeelding en promoties.
  • Eenvoudig in te stellen: u kunt Shopping-advertenties in uw zoekstijlen uitproberen zonder dat u uw site opnieuw hoeft te taggen.
  • Hogere opbrengst: u kunt hogere RPM's krijgen door Shopping-advertenties te tonen voor relevante zoekopdrachten.

Hoe Shopping-advertenties werken

Net als bij zoekadvertenties maken Shopping-advertenties gebruik van zoekstijlen. U kunt nieuwe zoekstijlen maken in uw AdSense-account of bestaande zoekstijlen bewerken.

Net als bij zoekadvertenties kunt u ook zoekstijlen voor Shopping-advertenties aanpassen met behulp van instellingen voor de zoekstijl van Shopping-advertenties en die verbeteren met extensies voor de zoekstijl van Shopping-advertenties.