Hakumainokset

Shopping-mainokset

Shopping-mainokset on AdSense for search ‐ominaisuus, jonka avulla sivustolla näkyy osuvia Shopping-mainoksia asiakkaiden tekemien hakujen tuloksena.

Hyödyt

• Parempi käyttökokemus: Voit lisätä aktivoitumista sivustolla auttamalla asiakkaita löytämään etsimänsä tuotteet ja esittämällä heille tärkeitä tietoja, kuten hinnan, kuvan ja tarjouksia.
  • Helppo käyttöönotto: Voit kokeilla Shopping-mainoksia hakumainostyyleissä ilman, että sivustolle tarvitsee lisätä tageja.
  • Korkeammat tulot: Voit parantaa tuhannen impression tuloja näyttämällä Shopping-mainoksia osuvissa kyselyissä.

Näin Shopping-mainokset toimivat

Hakumainosten tapaan myös Shopping-mainoksissa käytetään hakumainostyylejä. Voit joko luoda uusia hakumainostyylejä AdSense-tililläsi tai muokata nykyisiä hakumainostyylejä.

Vastaavasti voit muokata Shopping-mainosten hakumainostyylejä hakumainostyylien Shopping-mainosasetuksista ja parantaa niitä hakumainostyylien Shopping-mainoslaajennuksilla.