Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis en jocs H5 (beta)

Fer un seguiment del rendiment dels anuncis en jocs H5

Podeu comprovar el rendiment dels vostres anuncis en jocs H5 executant un informe de format d'anunci al compte d'AdSense.

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Trieu com voleu generar l'informe:
Consell: si voleu desglossaments de rendiment més personalitzats, com ara per consultar el rendiment per categoria del joc (per exemple, jocs de gran públic o jocs de molt gran públic) o per font del trànsit (per exemple, trànsit orgànic o de pagament), podeu crear canals personalitzats.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.