Maksut

Sopimusyhteisö on Google Advertising (Shanghai) Company Limited

Jos sopimusyhteisösi on Google Advertising (Shanghai) Company Limited, Googlen kanssa sopimiesi ehtojen mukaisesti et joudu laskuttamaan meiltä arvonlisäveroa. Ota yhteyttä paikalliseen veroneuvojaan, jos sinulla on kysyttävää.

Mikäli paikalliset viranomaiset kuitenkin edellyttävät arvonlisäverolaskun lähettämistä, voit lähettää sen alla olevaan osoitteeseen. Otathan huomioon, ettemme käsittele kaikkia laskuja.

Google Inc.
1600 Amphitheater Parkway
Mountain View, CA
United States

Alv-numeromme on 310115690156386.

Varmista, että valitset tilille oikean sopimusyhteisön. Tarkista Miten löydän sopimusyhteisön?