Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Pagaments

La entidad contractual es Google Advertising (Shanghai) Company Limited

Si la entidad contractual es Google Advertising (Shanghai) Company Limited, según las condiciones del acuerdo con Google, no es necesario que nos facture el IVA. Si tiene más dudas, póngase en contacto con su asesor fiscal.

No obstante, si el gobierno de su país o región le obliga a enviar una factura con IVA, puede hacerlo a la dirección siguiente. Tenga en cuenta que no tramitamos todas las facturas.

Google Inc.
1600 Amphitheater Parkway
Mountain View, CA
Estados Unidos

Para su referencia, nuestro número de identificación a efectos del IVA es 310115690156386.

Asegúrese de elegir la entidad contractual correcta para su cuenta. Consulte ¿Cómo puedo averiguar cuál es mi entidad contractual?

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

true
Cerca al Centre d'ajuda