Maksut

Sopimusyhteisö on Google Ireland

Maksuosoite on Irlannissa

Julkaisijoiden, joilla on postiosoite Irlannissa, on todennäköisesti laskutettava Googlelta Irlannin arvonlisävero, jos julkaisija on alv-rekisterissä Irlannissa. Kaikki maksut suorittaa Irlannin lainsäädännön alainen yritys Google Ireland sen kanssa sopimiesi ehtojen mukaan. Tarjottuihin palveluihin sovelletaan käännettyä verovelvollisuutta, joten arvonlisäverosta huolehtii vastaanottaja Google Ireland Euroopan neuvoston direktiivin 2006/112/EY 196 artiklan mukaan. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä paikalliseen veroneuvojaan.

Jos sinulta edellytetään ALV-hyvityslaskun lähettämistä, seuraa alla olevia ohjeita. Liitä mukaan kaikki tarvittavat tiedot, sillä muuten laskua ei välttämättä voida hyväksyä.

Huom. Lasku on lähetettävä PDF-tiedostona tai digitaalisena kuvana. Muita muotoja ei voida hyväksyä.

Tarvittavat tiedot

Laskun täytyy sisältää kaikki seuraavat tiedot:

• laskun päiväys
  • laskun numero
  • alv-tunnuksesi
  • Google Irelandin alv-tunnus (IE6388047V)
  • maksunsaajan nimi ja osoite sellaisina kuin ne näkyvät AdSense-tililläsi
  • Google Irelandin koko nimi ja osoite:
    Google Ireland,
    Gordon House,
    Barrow Street,
    Dublin 4,
    Ireland
    Huom. Älä lähetä laskua tähän postiosoitteeseen vaan lähetä se verkossa.
  • kuvaus AdSense-julkaisijan tarjoamista palveluista (esimerkiksi "Internetmainontapalvelut")
  • maksupäivämäärä (eli ajanjakso, jolloin tulot on kerätty, tai maksun suorituspäivämäärä)
  • verotettava summa (maksusumma)
  • alv-prosentti (AdSense-tililläsi määritetyn maan alv-prosentti)
  • maksettava alv-summa (alv-prosentin mukainen tarkka summa)
  • veroton loppusumma (aina sama kuin summa, jonka perusteella maksusumman ALV lasketaan).

Download a sample invoice

Laskun lähettäminen

Kun olet lisännyt kaikki tarvittavat tiedot, lähetä lasku tällä lomakkeella ja hyväksy käsittelyehdot: ALV-laskun lähetyslomake.

Saatuamme kaikki tarvittavat tiedot sisältävän ALV-hyvityslaskun tarkastamme ja käsittelemme sen, jos postiosoitteesi on Irlannissa. Laskun käsittely saattaa kestää 4–6 viikkoa.

Maksuosoitteeni ei ole Irlannissa

Tällöin maksusi suorittaa Irlannin lainsäädännön alainen yritys Google Ireland. Googlen kanssa sopimiesi ehtojen mukaisesti tarjottuihin palveluihin sovelletaan käännettyä verovelvollisuutta, joten arvonlisäverosta huolehtii vastaanottaja Google Ireland. Tämä on säädetty Euroopan neuvoston direktiivin 2006/112/EY artiklassa 196.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä paikalliseen veroneuvojaan.

Varmista, että valitset tilillesi oikean sopimusyhteisön. Lue lisää oikean sopimusyhteisön selvittämisestä verotietoja varten.