Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

L'entitat contractant és Google Ireland

La meva adreça de pagament es troba a Irlanda

És probable que els editors amb l'adreça postal a Irlanda hagin de cobrar a Google l'IVA que s'aplica en aquest país si estan inclosos al registre d'IVA irlandès. Tots els pagaments s'efectuen a través de Google Ireland, una empresa constituïda conforme a la legislació d'Irlanda, segons les condicions del vostre acord amb Google. Els serveis proporcionats estan subjectes al mecanisme d'inversió del subjecte passiu i, per tant, el beneficiari (Google Ireland) haurà de comptabilitzar l'IVA segons el que estipula l'Article 196 de la Directriu del Consell 2006/112/EC. Consulteu els vostres assessors fiscals si teniu cap altra pregunta.

Si teniu l'obligació d'enviar una factura de la remesa de l'IVA, seguiu les instruccions que s'indiquen més avall. Heu d'incloure-hi tota la informació obligatòria. En cas contrari, no podrem acceptar la factura.

Nota: heu d'enviar la factura en format PDF o com a imatge digital. No acceptem cap altre format.

Informació obligatòria

La factura ha d'incloure totes les dades següents:

• la data d'emissió de la factura
  • un número de factura
  • el vostre número d'identificació d'IVA
  • el número d'identificació d'IVA de Google Ireland (IE6388047V)
  • El nom i l'adreça del beneficiari tal com es mostren al vostre compte d’AdSense.
  • El nom complet i l'adreça de Google Ireland:
    Google Ireland,
    Gordon House,
    Barrow Street,
    Dublín, 4
    Irlanda
    Nota: no envieu la factura a aquesta adreça física, envieu-la en línia.
  • Una descripció dels serveis que proporciona l'editor d’AdSense (per exemple, "Serveis publicitaris per Internet").
  • la data de pagament (el període durant el qual es van generar els guanys o la data en què es va emetre el pagament)
  • l'import imposable (és a dir, l'import del pagament)
  • el percentatge d'IVA aplicat com a percentatge (segons el país del vostre compte d'AdSense)
  • l'import de l'IVA a pagar (l'import exacte que determina el percentatge d'IVA)
  • L'import net a pagar (sempre equival a l'IVA que es pot cobrar per l'import pagat).

Download a sample invoice

Envia la factura

Un cop hàgiu inclòs tota la informació necessària, envieu la factura mitjançant aquest formulari i accepteu les condicions que s'hi estableixen per processar-les: formulari de presentació de factures amb IVA.

Quan rebem la factura completa de la tramesa de l'IVA, la revisarem i la processarem si la vostra adreça postal és d'Irlanda. La factura pot tardar entre quatre i sis setmanes a processar-se.

La meva adreça de pagament no es troba a Irlanda

En aquest cas, efectuarà tots els pagaments Google Ireland, una empresa incorporada a la legislació d'Irlanda. Segons les condicions del vostre acord amb Google, els serveis proporcionats estan supeditats al mecanisme d'inversió del subjecte passiu i, per tant, l'IVA l'ha de pagar el destinatari (és a dir, Google Ireland), d'acord amb l'article 196 de la Directiva 2006/112/CE del Consell.

Consulteu els vostres assessors fiscals si teniu cap altra pregunta.

Seleccioneu l'entitat contractant correcta del vostre compte. Obteniu informació sobre com podeu trobar l'entitat contractant que proporciona la informació fiscal.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.