Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Betalingen

Uw contractentiteit voor belastinggegevens opzoeken

Volg deze instructies als u de contractentiteit wilt vinden voor belastingdoeleinden:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik onderaan het hoofdnavigatievenster op Voorwaarden.

De 'Online Servicevoorwaarden van Google AdSense' worden geopend in een nieuw tabblad.

3. Lees het artikel 'Welkom bij AdSense' om uw contractentiteit op te zoeken.

Uw contractentiteit is een van de volgende:

• Google LLC
    • Google Ireland
    • Google Advertising (Shanghai) Company Limited
    • Google Asia Pacific Pte. Ltd.