Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Find din kontraherende enhed til brug i forbindelse med skatteoplysninger

Hvis du har brug for at finde din kontraherende enhed i forbindelse med skattemæssige formål, skal du følge denne vejledning:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Vilkår nederst i det primære navigationspanel.

"Servicevilkår for AdSense Online" åbnes på en ny fane.

3. Læs afsnittet "Velkommen til AdSense!" for at finde din kontraherende enhed.

Din kontraherende enhed er en af de følgende:

• Google LLC
    • Google Ireland
    • Google Advertising (Shanghai) Company Limited
    • Google Asia Pacific Pte. Ltd.