Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Cercar l'entitat contractant per obtenir la informació fiscal

Si necessiteu trobar la vostra entitat contractant amb finalitats fiscals, seguiu aquestes instruccions:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Condicions, a la part inferior del tauler de navegació principal.

S'obriran les condicions del servei en línia de Google AdSense en una altra pestanya.

3. Consulteu la secció "Welcome to AdSense!" (Us donem la benvinguda a AdSense) per trobar l'entitat contractant.

La vostra entitat contractant serà una de les següents:

• Google LLC
    • Google Ireland
    • Google Advertising (Shanghai) Company Limited
    • Google Asia Pacific Pte. Ltd.
Consell: obteniu informació sobre com podeu enviar la vostra informació fiscal a Google.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.