Raportit

Raporteista on poistettu klikkauksia ja tuloja

Miksi klikkaukset ja tulot katoavat arvioiduista tuloista?

Raporttiesi arvioidut tulotiedot saattavat vaihdella päivän mittaan etenkin 48 tunnin sisällä raportoinnista. Tämä johtuu siitä, että kaikkien klikkausten laskemisen ja kelpaamattomien klikkausten tunnistamisen välillä on viive. Tulot näkyvät raporteissa nopeasti, ja niitä oikaistaan tämän jälkeen alaspäin mahdollisten kelpaamattomien klikkausten vuoksi. Tämä prosessi kestää kauemmin.

Kun kävijä klikkaa mainosta, arvioidut tulot päivitetään kirjattujen klikkausten perusteella. Kelpaamattomat klikkaukset lasketaan vasta ensimmäisen arvion jälkeen. Raporttiesi todellinen klikkausmäärä ja tulot saattavat siis pienentyä, jos havaitsemme kelpaamatonta toimintaa.

Tällainen toiminta erottuu helpoiten sellaisissa tileissä, joissa kävijämäärät ovat pieniä tai kelpaamattomien klikkausten osuus on suuri.

Klikkausmäärä ja arvioidut tulot eivät muutu alkuvaihteluiden jälkeen, mutta toteutuneet tulosi voivat pienentyä vielä lisää kuukauden lopussa. Tämä saattaa johtua myöhemmin havaitusta kelpaamattomasta toiminnasta tai esimerkiksi ristiriitaisten lukujen oikaisemisesta. Lue lisää tulojen hahmottamisesta.

Jos tulojasi oikaistaan usein, suosittelemme tutustumaan virheellisen liikenteen estämiseen. Lisäksi voit ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta suoraan liikennetiimille.