Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Brug metrics til at få et indblik i dit engagement

Hvis du sporer dine meddelelsers effektivitet, kan du få større viden om de besøgende på dit website og om, hvordan de interagerer med dine websites.

Brug det metrics-kort, som vises øverst på siden Meddelelser for bestemte meddelelsestyper, til at finde ud af, hvor ofte dine meddelelser bliver vist for appbrugere, og hvilke valgmuligheder brugerne vælger. Download og gennemgå den relaterede CSV-fil for at få en mere dynamisk og udførlig visning af dataene.

Metrics-kort

Find metrics-kortet

Følg denne fremgangsmåde for at få vist metrics-kortet for en specifik lov om beskyttelse af personlige oplysninger:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Privatliv og beskeder.
  3. Klik på Administrer på et af meddelelsestypekortene på siden Privatliv og beskeder. Metricskortet findes øverst på siden Beskeder for hver meddelelsestype.

AdMob-grænsefladen, der viser metricskortet i sektionen Meddelelser.

Viste metrics

I nedenstående tabeller beskrives de metrics, der vises på metrics-kortet for hver meddelelsestype.

Meddelelser om europæiske forordninger

Metric Beskrivelse
Viste meddelelser Antal gange, en meddelelse om europæiske forordninger blev vist til besøgende på websitet. Samlet de seneste 30 dage.
Trafikmængde for EØS og Storbritannien (Udfaset)

Dette er trafikmængden fra EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde) og Storbritannien. Dette repræsenterer den del af dit websites trafik, der var kvalificeret til GDPR-meddelelser. Værdien er den samlede værdi for de seneste 30 dage.

(Antal samtykkekvalificerede sidevisninger) divideret med (samlet antal sidevisninger)

Samtykkerate

Rate for visning af meddelelser om europæiske forordninger, hvor de besøgende på websitet valgte at give samtykke til personligt tilpassede annoncer. Samlet de seneste 30 dage.

Besøgende, der har valgt at give samtykke) divideret med (antal samtykkekvalificerede sidevisninger)

Meddelelser vedrørende regler for amerikanske delstater

Metric Beskrivelse
Viste meddelelser Antal gange, en meddelelse for bestemmelser vedrørende amerikanske delstater blev vist til besøgende på websitet. Samlet de seneste 30 dage.
Procentdel af trafik fra Californien(Udfaset)

Procentdel af trafikken fra de relevante amerikanske delstater. Dette repræsenterer den andel af dit websites trafik, der var kvalificeret til meddelelser for bestemmelser vedrørende amerikanske delstater. Samlet værdi for de seneste 30 dage fra websites i AdSense og Ad Manager.

Procentdel af besøgende, der afmeldte sig Den frekvens, hvormed de besøgende på websitet valgte at fravælge en meddelelse for bestemmelser vedrørende amerikanske delstater. Samlet værdi for de seneste 30 dage fra websites i AdSense og Ad Manager.

Opfordringer til at deaktivere annonceblokering

Metric Beskrivelse
Viste meddelelser Antal gange, en opfordring til at deaktivere annonceblokering blev vist til de besøgende på websitet. Værdien er den samlede værdi for de seneste 30 dage. Omfatter kun meddelelser, der vises på computer.
Procentdel af besøgende med en udvidelse Procentdelen af sidevisninger, hvor brugere havde installeret annonceblokering. Samlet værdi fra websites i AdSense og Ad Manager. Omfatter kun meddelelser, der vises på computer.
Konverteringsrate for brugere, der har tilladt annoncer Konverteringsraten (baseret på browsercookies) for de besøgende på websitet, der så meddelelsen om opfordring til at deaktivere annonceblokering og derefter valgte at tillade annoncer. Besøgende på websitet kan have set meddelelsen om gendanne annonceomsætningen før eller i løbet af rapporteringstidspunktets tidsramme. Samlet værdi for de seneste 30 dage fra websites i AdSense og Ad Manager. Omfatter kun meddelelser, der vises på computer.

CSV-rapport

Disse oplysninger er ikke kun tilgængelige på metrics-kortet, men også i en CSV-fil, som også indeholder andre metrics. Klik på Download på metrics-kortet for at downloade CSV-filen.

Metric Beskrivelse
Operativsystemgruppe Enhedens operativsystem (Android eller iOS).
Dato Den dato, hvor meddelelsen blev vist.
Meddelelsens navn/id Meddelelsens navn.
Domænenavn Det websitedomæne, der er knyttet til meddelelsen.