Policy

Hur riktlinjer för AdSense genomdrivs

Alla utgivare granskas när de skickar in sin ansökan så att vi kan se om de följer våra riktlinjer. Vi övervakar aktivt webbplatserna i Google AdSense för att kontrollera att de fortsätter att följa våra riktlinjer. Om vi hittar webbplatser som inte följer våra riktlinjer eller Villkor , kommer vi att stänga av eller inaktivera dessa konton. I vissa fall kan betalningen för klick nekas.