Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Policyer

Hur riktlinjer för AdSense genomdrivs

Alla utgivare granskas när de skickar in sin ansökan så att vi kan se om de följer våra riktlinjer. Vi övervakar aktivt webbplatserna i Google AdSense för att kontrollera att de fortsätter att följa våra riktlinjer. Om vi hittar webbplatser som inte följer våra riktlinjer eller Villkor , kommer vi att stänga av eller inaktivera dessa konton. I vissa fall kan betalningen för klick nekas.