Handleiding voor beginners

Hoe het AdSense-beleid wordt toegepast

Van alle uitgevers wordt bij hun aanmelding gecontroleerd of hun site in overeenstemming is met ons programmabeleid. We controleren bovendien regelmatig sites om na te gaan of deze in overeenstemming zijn met het programmabeleid van AdSense. Als we sites vinden die niet voldoen aan ons beleid of Algemene voorwaarden, zullen we de accounts opschorten of uitschakelen. In sommige gevallen wordt de betaling voor klikken geweigerd.