Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Vejledning for begyndere

Sådan håndhæves AdSense-politikker

Alle udgivere gennemgås med henblik på overholdelse af politikker, når de indsender deres ansøgning. Vi gennemgår med jævne mellemrum websites i AdSense-programmet for at kontrollere, at de stadig overholder vores politikker. Hvis vi finder websites, der ikke overholder vores politikker eller Vilkår og betingelser, vil vi suspendere eller deaktivere de pågældende konti. I nogle tilfælde kan betaling for klik blive afvist.